Menu Sluiten

Strijkmateriaal


Comelux A

De Comelux A regelbaar is afgeleid van een industriële strijktafel die uiterst geschikt is voor professioneel of huihoudelijk gebruik.
Het werkoppervlak is voorzien van een afzuigsysteem en wordt electrisch verwarmd. Via een thermostaat kan men de temperatuur regelen.
De perfecte afmetingen en kenmerkeen van de Comelux A regelbare strijktafel zorgen ervoor dat ze eenvoudig te bedienen is en dat ze een minimum aan plaats inneemt. De tafel kan gemakkelijk verplaatst worden dankzij de wieltjes. Door de uitschuifbare delen aan de voet wordt deze tafel zeer stabiel.
Folder Comelux A front
Folder Comelux A back
Gebruiksaanwijziging Comelux A
Gebruiksaanwijziging Comelux Maxi A

Comelux C

De Comelux C regelbaar is afgeleid van een industriële strijktafel die uiterst geschikt is voor professioneel of huishoudelijk gebruik.
Het werkoppervlak is voorzien van een afzuigsysteem en wordt electrisch verwarmd. Via een thermostaat kan men de temperatuur regelen.
De perfecte afmetingen en kenmerken van de Comelux C regelbare strijktafel zorgen ervoor dat ze eenvoudig te bedienen is en dat ze een minimum aan plaats inneemt. De tafel kan gemakkelijk verplaatst worden dankzij de wieltjes. Door de uitschuifbare delen aan de voet wordt deze tafel zeer stabiel. De Comelux C regelbaar is een strijktafel voorzien van een stoomketel in inox 18/10, die het toelaat om alle stoffen op een perfecte, vlugge en zuinige manier te strijken.
Folder Comelux C front
Folder Comelux C back
Gebruiksaanwijziging Comelux C
Gebruiksaanwijziging Comelux Maxi C

Comelux C5

De Comelux C5 regelbaar is afgeleid van een industriële strijktafel die uiterst geschikt is voor professioneel of huishoudelijk gebruik.
Het werkoppervlak is voorzien van een afzuigsysteem en wordt electrisch verwarmd. Via een thermostaat kan men de temperatuur regelen.
De perfecte afmetingen en kenmerken van de Comelux C5 regelbare strijktafel zorgen ervoor dat ze eenvoudig te bedienen is en dat ze een minimum aan plaats inneemt. De tafel kan gemakkelijk verplaatst worden dankzij de wieltjes. Door de uitschuifbare delen aan de voet wordt deze tafel zeer stabiel.
De Comelux C5 regelbaar is een strijktafel voorzien van een stoomketel in inox 18/10, die het toelaat om alle stoffen op een perfecte, vlugge en zuinige manier te strijken.
Folder Comelux C5 front
Folder Comelux C5 back
Gebruiksaanwijziging Comelux Maxi C5

Futura

De Futura R is een rechthoekige compacte industriële strijktafel die uiters geschikt is voor professioneel of huishoudelijk gebruik. Eender welke stof kan men perfect strijken. Het werkoppervlak is voorzien van een afzuigsysteem en wordt electrisch verwarmd. Via een thermostaat kan men de temperatuur regelen.Dit model is verkrijgbaar in drie versies:
Futura R/A:    afzuigsysteem en verwarmd strijkoppervlak zonder stoomketel
Futura R/C:    afzuigsysteem en verwarmd strijkoppervlak met roestvrije
stoomketel en een inhoud van 1,5 liter.
Futura R/C5: afzuigsysteem en verwarmd strijkoppervlak met roestvrije
stoomketel en een inhoud van 5 liter.
Folder Futura R front
Folder Futura R back
Gebruiksaanwijziging Futura RA
Gebruiksaanwijziging Futura RC
Gebruiksaanwijziging Futura RC5

Compacta

Compacta is een semi-industrieel stoomstrijkijzer met een stoomketel dat uiterst geschikt is voor huishoudelijk gebruik. Eender welke stof kan men gemakkelijk en heel zorgvuldig strijken dankzij een forse droge stoomkracht. De Compacta stoomketel heeft een sobere moderne lijn en is vervaardigd uit het sterkste materiaal.
Folder Compacta front
Folder Compacta back
Gebruiksaanwijziging Compacta

Comeleco

Comeleco is een semi-industrieel stoomstrijkijzer met een stoomketel dat uiterst geschikt is voor huishoudelijk gebruik. Eender welke stof kan men gemakkelijk en heel zorgvuldig strijken dankzij een forse droge stoomkracht. De Comeleco stoomketel heeft een sobere moderne lijn en is vervaardigd uit het sterkste materiaal.
Folder Comeleco front
Folder Comeleco back
Gebruiksaanwijziging Comeleco

Snail 1 NIEUW!!

Snail is een semi-industrieel stoomstrijkijzer met een stoomketel dat uiterst geschikt is voor huishoudelijk gebruik. Eender welke stof kan men gemakkelijk en heel zorgvuldig strijken dankzij een forse droge stoomkracht. De Snail stoomketel heeft een sobere moderne lijn en is vervaardigd uit het sterkste materiaal.
Folder Snail 1 front
Folder Snail 1 back
Gebruiksaanwijziging Snail 1

Pratika

Pratika is een industrieel stoomstrijkijzer met een stoomketel dat uiterst geschikt is voor alle gebruik. Eender welke stof kan men gemakkelijk en heel zorgvuldig strijken dankzij een forse droge stoomkracht. De Pratika stoomketel heeft een sobere moderne lijne en is vervaardigd uit het sterkste materiaal.
Doordat de stoomketel 5 liter groot is, blijft er genoeg massa om lange tijd continu veel stoom te geven.
Folder Pratika front
Folder Pratika back
Gebruiksaanwijziging Pratika
Gebruiksaanwijziging Pratika met pomp